o nama.

portal komunikacije marketinške industrije sa svijetom

Ne, nije rekla Mare, ali itekako ima što reći Reclamare logo
 (lat. odjekivati) najnoviji web portal koji kao jedan od rijetkih u Hrvatskoj ima za cilj približavati, pojašnjavati ali i problematizrati procese što se događaju unutar marketinške industrije, jedne od najpropulzivnijh na svijetu, pa tako i na hrvatskom tržištu.

Zahvaljujući globalizaciji proizvodnih procesa kojima je značajno pomogla i digitalna revolucija, informacije danas nemaju granice. Odnosno imaju ih, ali ne fizičke ili državne nego one koje postavlja brzina komunikacije, hitrost pojavljivanja određene informacije na medijskom tržištu. Upravo iz tog razloga, mogućnosti silno brze globalne komunikacije, odlučili smo se na pokretanje portala Reclamare logo Njegov je cillj brza, dinamična ali i polemična komunikacia s ljudima koji svakodnevno mijese i peku marketinški kolač, ali i sa svim ostalim konzumetima koji imaju želju i potrebu proniknuti u tajne industrije kojoj su upravo oni, najrazličitiji konzumenti cilj; središte moći kojem se obraćaju. Da, baš središte moći jer koliko se god mislilo da financijski centri moći oblikuju svijet, baš ništa ne bi bilo da nema milijardi onih koji te proizvode uredno i bez negodovanja konzumiraju.

Reclamare logo k tome nema želju senzacionalističkim pristupom brzinski informirati ili dezinformirati javnost. On će istina biti jako brz, najbrži ali zahvaljujući mreži od tridesetak recentnih suranika prije i iznad svega, u svom će se radu voditi isključivo istinitošću i točnošću napisanog. Riječ je o timu koji je godinama prisutan u medijima i marketingu, svakako i o ljudima koji su apsolutni autoriteti u svom poslu. Riječ je o sveučilišnim profesorima i predavačima, dizajnerima, grafičkim i art urednicima, novinarima, svima onima koji se kreću istim ili sličnim prostorom kao i marketinška komunikacija.

S obzirom da je sjedište Reclamare logo Rijeka, fokus će biti na ljudima i institucijama koje u tom gradu stvaraju svoje proizvode. Cilj nam je pokazati i bogatstvo grada u kojem djeluju. Koliko god Rijeka često bila isticana kao grad koji kopni u svakom smislu, demografskom, proizvodnom u konačnici i kreativnom da nije tako pokazuju i partneri Reclamare logo - Novinet Grupa, Turizam.media, Val naklada, Filmerija... Vizualni identit napravio je Saša Krepelnik, dizajn Croator, strip dizajn Mišković – ljudi su to koje povezuje ishodište, povezuje ih Rijeka, dok su im granice dosega i priznatosti apsolutno globalne.

Zapravo, i jeste rekla Mare: temelj marketinške industrije je u nekim drugim, davnim vremenima kad su se informacije o svemu prenosile baš tako, od Mare do Ane, od Josipa do Marka. Prošlost je nastala tako da je rekla Mare, budućnost onako kako kaže – Reclamare logo i točka

IDEA

Video
SURADNJE

što kažu klijenti i struka?

“U određenom trenutku razvojne faze branda došli smo do zaključka da nam treba netko tko bi se ozbiljno prihvatio organizacije marketinga u našoj firmi. Od samog početka znali smo da nam ne treba velika agencija već pojedinac koji će nas htjeti upoznati, razvijati se i rasti zajedno s nama. Nakon prvog sastanka sa Zoranom znali smo da smo pronašli ono što tražimo. Profesionalac, čovjek s posebnom energijom koji će vas voditi na vrlo suptilan način, usmjeravati, davati ideje, pratiti i ponekad odmaknuti s puta za kojeg mislite da je najbolji, jer postoji bolji. Reclamare je “pun pogodak”, barem što se nas tiče.”

img
Sandra Smajlagić
Jasmin Maziva

"Reclamare čini tim vrhunskih stručnjaka i kreativaca sa zavidnim znanjem, dugogodišnjim praktičnim iskustvom i dokazanim rezultatima iz područja marketinga koje uspješno primjenjuju kroz izvrsnu sinergiju tradicionalnih i suvremenih alata te komunikacijskih kanala, čime postavljaju visoke standarde i uvode nove trendove u djelatnosti. Agencija čije usluge i želite, i trebate, i možete koristiti.

img
Bojan Kovačević
Digital Marketing Specialist & ACI No.1 Executive Editor, Marketing & Sales ACI d.d.
KONTAKTIRAJTE NAS

komunicirajmo. . .